4 semne că prietenul tău poate să-ți evite copilul

Să fii mamă singură nu este deloc ușor și când găsim în sfârșit pe cineva care arată perfect, decizi în sfârșit că merită să-și cunoască copiii. Dar, indiferent de motiv, nu se termină niciodată. Sau și-a întâlnit deja copiii, dar de fiecare dată când încercați să veniți cu un program cu toți împreună, este ocupat.

Vedeți și: Cum să vă opriți copilul să nu meargă în camera dvs. noaptea

Își evită copiii? Sau îi este frică să-i întâlnească? Ar putea fi ... Iată 4 semne că ceva nu poate fi în regulă:

Schimbarea bruscă a planurilor

Sâmbătă este ziua! Tu, iubitul și copiii tăi mergeți în parc împreună, este în regulă și sunteți atât de încântați. Dar cu o oră mai devreme, el sună spunând că mama sa a avut o urgență și că nu va putea merge. Sau munca a sunat și el trebuie să candideze. Detaliu: Aceasta este a cincea oară când s-a întâmplat asta!

Viața tuturor este un haos. Dar multe schimbări bruște și repetate ale planurilor, chiar înainte de a-și întâlni copiii, este un semn de avertizare ... S-ar putea să se întoarcă pentru a le întâlni.

Vezi și: Cum să-ți înveți copilul să se raporteze la bani

„Nu mă simt bine…”

Voi sunteți super, plimbați și așa mai departe ... E timpul să vizionați un film cu copiii și iată că vine cu acea conversație: "Nu cred că mă simt foarte bine ... mai bine mă întorc acasă și mă odihnesc"

Poate că vrea să evite coexistența. Cu excepția cazului în care, cu siguranță, are vreo boală gravă sau cronică cu care este greu de abordat.

The Nanny

Expresia de mai jos este adesea pronunțată în casa ta ">

Motivele:

Dacă iubitul tău încearcă să „fugă” de copiii tăi. Există câteva motive pentru acest lucru. Unii sunt mai nobili decât alții. Trucul este să descoperiți de ce și să decideți dacă acest lucru este acceptabil sau nu:

Motive acceptabile

  • Nervos: iubitul tău poate fi frică de copiii să nu-i placă sau să facă / să spună ceva rău.
  • Teama de rolul pe care va trebui să- l asume : Poate că nu știe ce rol va juca. Poate că nu știe ce vă așteptați de la el ... Îndoieli ca acestea ar putea să-l sperie: Dacă poate să le atragă atenția, dacă este nevoie? Va trebui să joace rolul de tată sau prieten? Cum va fi prezentat?
  • Atașament: El poate fi frică să nu se agațe de copii și apoi să-i rănească dacă relația nu reușește.

Toate motivele de mai sus sunt acceptabile. Cu toate acestea, înseamnă că va trebui să stai cu el și să vorbești. Alăturarea unei alte familii necesită timp și dăruire, poate fi minunat atunci când se întâmplă, dar poate fi și înfricoșător, indiferent dacă ai sau nu copii.

Dacă iubitul tău nu poate depăși această teamă, ai două opțiuni: Caută asistență unui psiholog (dacă te afli într-o relație serioasă) sau ia în considerare încheierea relației. În orice caz, un bărbat care vă place cu adevărat va putea rezolva aceste provocări și asta nu va fi o problemă pentru mult timp.

Motive inacceptabile

  • Egoism: nu îi place să-și împartă atenția. Un astfel de om nu merită. Termină-l!
  • Copii care nu-i plac : Poate că îi este frică să nu-ți dai seama că nu îi place sau nu îi poate face pe copii.
  • El nu este preocupat: Este posibil să nu dorească sau să nu fie preocupat de acest lucru. S-ar putea să spună că te va întâlni la un moment dat, doar pentru a te ține aproape o vreme.
  • Nu dorești angajament: El poate să nu-și dorească niciun angajament și să știe copiii este un angajament ...

Doar tu poți decide ce este adevărat sau nu în relația ta. Acum sfatul aici este: Dacă timp de un minut, credeți că nu este cinstit sau că nu va fi bine pentru dumneavoastră sau copiii dvs., alergați!

Nu accepta nimic, a fi mamă singură nu este o boală. Și poate chiar este minunat. Da, există bărbați care îți vor vedea valoarea. Meriți mai mult și copiii tăi! Nu uita niciodată asta.

Saptamana buna tuturor mamicilor minunate de acolo!

Sursa: PopSugar