4 sfaturi pentru a nu avea un copil care se culcă plictisitor

Plictisirea copilului la somn este foarte frecventă. Nu pot exista zgomot, lumină, căldură etc. Și orice este motiv. Iată cum să împiedici copilul să fie așa.

„Cât de plictisitor este să doarmă!” Aceasta este ultima frază pe care vrei să o descrie fiul său. Un copil plictisitor de somn va deveni un copil plictisitor de somn fără greș. Nu există nicio cale. Orice este motiv pentru lumină, zgomot, temperatură, îmbrăcăminte, mediu și multe altele ...
Pentru a împiedica acest lucru să se întâmple cu copilul tău imediat ce el sau ea ajunge de la spital, este important să te obișnuiești să fii un copil flexibil la culcare. Un copil care doarme oriunde cu liniște sufletească. Dar cum să o faci?
Iată mai jos pașii pe care îi puteți face pentru a vă ajuta copilul să devină un copil și, prin urmare, un copil care doarme, să aibă nopți mai liniștite și să fie și mai sănătos în viitor.

Vezi și: Prietenie pentru copilul tău să doarmă toată noaptea

1. Începeți în ziua în care ajunge de la maternitate

După cum am spus, un copil plictisitor de dormit era un copil plictisitor de dormit. De aceea, este important să-l determinăm să doarmă fără bibanouri din momentul în care ajunge acasă.
Aceasta, apropo, este una dintre cele mai frecvente greșeli făcute de călătorii de prima dată. Pentru că, de obicei, vin acasă atât de îngrijorați de a-l face pe copil să doarmă bine și atât de obosiți încât fac orice pentru a face acest lucru și sfârșesc să nu-și facă griji pentru viitor.
Permiteți-mi să vă dau un exemplu: sora mea s-a născut când a avut o asistentă care mi-a ținut casa într-un regim militar. Ea păstra tăcerea perfectă, o ascultare absolută în camera ei și avea un mod specific de a o face să doarmă. Rezultat: Ani de zile, sora mea și întreaga noastră familie au avut de suferit. Se va trezi cu orice zgomot uluit și nu putea dormi nicăieri că există o fracțiune de lumină ... Adică cel mai mare plictisitor de a dormi.
Deci, din primele zile ale copilului tău acasă, fă ceea ce trebuie pentru tine și pentru el. Poate fi dificil în primele zile, dar va fi doar la început. În cele din urmă, vă garantez că va merita să aveți nopți mai bune în viitor.

2. Ziua este zi. Noaptea e noapte.

Acesta este primul pas pe care ar trebui să îl faceți pentru a învăța copilul să doarmă bine. În timpul zilei, bebelușul trebuie să doarmă la lumină și doar noaptea la întuneric. Nu spun că pune-ți copilul să doarmă sub soare sau cu luminile aprinse. Nu închideți complet fereastra, de exemplu. Ideea este să lase ceva lumină în camera lui în timpul zilei.
Faptul că bebelușul este expus la lumină în timpul zilei și întunericul noaptea începe deja să-și regleze ceasul biologic și, de asemenea, îl obișnuiește să nu aibă nevoie de întuneric absolut pentru a dormi.

3. Zgomotul este bun.

Un bebeluș care doarme doar în liniște absolută îi va fi greu să doarmă și va suferi atunci când va crește, după ce toată această situație este din ce în ce mai complicată astăzi. Deci, pentru a preveni ca aceasta să fie o groază în nopțile familiei și copiilor, pentru viitor, obișnuiește-te cu ceva zgomot.
Sfatul aici pentru a împiedica copilul să facă acest lucru este să-l facă să doarmă cu ceva zgomot ambiental. Câteva exemple sunt:

  • Muzica adormită
  • Cântece care vă plac calm
  • Mama vorbește cu prietenii sau la telefon
  • Zgomot TV scăzut
  • Te face să dormi în timp ce citești o carte cu voce tare

Am făcut sincer toate cele de mai sus. Thomas astăzi doarme oriunde fără probleme. De fapt, îi place să doarmă la sunetul unui chat bun. Dar acest fiu al meu adoră, de asemenea, să fie în mijlocul cutiei de când era mic.

4. Fără bibelouri.

Pentru siguranța bebelușului în sine cu atât mai puțin prospețimea în pătuț cu atât mai bine. Orice fel de dantelă, panglici și decorațiuni pot irita pielea lui. Pernele, pernele sau prea multe cârpe pot cauza sufocare.
Păstrați camera la o temperatură plăcută, astfel încât să nu aveți nevoie de prea multe pături. Fără pernă sau pernă pentru copii care împiedică sufocarea și voila. Copilul tău nu are nevoie de mai mult decât acest lucru în această etapă.

Vezi și: 7 obiceiuri mame mari

Cu acești pași puteți împiedica copilul dvs. să fie un copil plictisitor de dormit. Aceștia sunt pași simpli, dar totul este o chestiune personalizată. Nu te lăsa obosit și gândește-te la viitor. Nu uitați să obișnuiți un copil să fie flexibil este mai ușor decât să obișnuiți un copil.

Sper că v-a plăcut postarea. Nu uitați să comentați mai jos și să vă împărtășiți experiențele, opiniile și sfaturile voastre.

Saruturi si pana data viitoare.