3 noi tendințe de petrecere a copiilor - videoclip cu Myca Gutierrez

Vrei să ai o petrecere pentru copii cu cele mai noi tendințe de piață. Urmăriți videoclipul de mai jos în acest post și aflați despre cele mai recente tendințe în cadrul petrecerilor pentru copii.

Noile tendințe pentru petrecerile copiilor sunt știri super distractive și complete. Lucruri la care nici nu te-ai gândit. Apropo, unul dintre ei a fost destul de rău pentru mine, sau mai bine zis, am crezut că așa este. Cum nu am cunoștințe despre petreceri, i-am sunat pe prietenul meu și aliatul meu Myca Guttierrez da Mia și Maria pentru a-mi spune toate noutățile acestei lumi.

Împreună am realizat videoclipul de mai jos povestind despre aceste noi tendințe de petrecere a copiilor. Ce sunt? Cum se face? Pentru ce sunt ele? Sunt:

  • Masă pentru copii
  • Party Box
  • Mini Peisaj

Sfat #Bianca

Acum, eu Bianca, voi da un exemplu am dat o acțiune de petrecere a copiilor pe care am făcut-o la micuța petrecere a lui Thomas și mi-a plăcut. Masa cu bomboane pentru petrecere. Urmați fotografia de mai jos.

Aceasta este o idee pe care am avut-o pentru micuța petrecere a lui Thomas să încerce să ajute mamele, care, ca mine, suferă să-și controleze anxietatea copiilor lor cu privire la mutarea mesei și la ridicarea bomboanelor. Lucrul bun despre acest sfat este că masa de petrecere este protejată până la felicitări. Dezavantajul este că consumul de bomboane crește mult. Deci, gândiți-vă cu atenție înainte de a face acest tabel lateral

Oricum, cel mai bun sfat pe care ți-l pot oferi atunci când vine vorba de petrecerea copilului tău este să nu uiți niciodată că ceea ce contează cel mai mult nu este mărimea, costul sau darurile, ci iubirea, afecțiunea și detaliile.

Dacă copilul dvs. dorește un tort albastru, faceți tortul albastru, chiar dacă nu este cel mai bun. Petrecerea este pentru el și nu pentru tine sau altcineva. Invitați prieteni și jucați jocuri. Scopul este să fie o zi distractivă pentru el, care marchează începutul unui nou an de viață. Niciodată să nu vă împrumutați sau să aveți o petrecere mai mare decât puteți.

Saruturi buna petrecere si pana data viitoare.