3 alimente cu melatonină pentru copii

Hrana cu melatonină pentru copii este un mod natural de a-ți ajuta copilul să doarmă. Vezi aici ce alimente sunt acestea.

Hrănirea copiilor cu melatonină ajută copilul să nu doarme mai repede, dar și să aibă un somn odihnitor. Aceasta este o soluție pentru mamele care suferă de somnul copiilor lor.

Melatonina, pe lângă faptul că este în alimente, este unul dintre cei mai cunoscuți hormoni ai somnului. Acesta este unul dintre hormonii produși de organismul însuși pentru a regla ceasul intern. Adică faceți-vă propriul metabolism să doriți să adormi noaptea și să vă treziți când este ziua. Când o mamă poate seta ceasul intern al copilului, nopțile sunt mult mai liniștite acasă.

Așadar, pentru a ajuta mamele am alăturat aici trei alimente care sunt surse naturale de melatonină. Dar înainte de a vă spune care sunt aceste alimente magice, vreau să fac costuri mai mari, că nu suport să le ofer copiilor melatonină cumpărată din magazin sau orice fel de ajutor somn. Există o cale naturală de a da melatonină copiilor. Doar asigurați-vă că cereți eliberarea de la medicul pediatru înainte de a oferi aceste alimente, da?

Vânt suficient de bun și haideți:

CHERRY

Acum este sezonul sărbătorilor, iar vișinele încep să apară în supermarketuri. Lucrul bun despre aceste fructe de pădure este că este o sursă naturală de melatonină.

NUCI

Iată o altă mâncare perfectă pentru vacanță. Pe lângă faptul că sunt tradiționale în perioada Crăciunului, nucile sunt o sursă naturală de melatonină care ajută copiii și adulții să adoarmă mai repede. Nucile sunt, de asemenea, o sursă de triptofan, care ajută creierul să producă serotonină și melatonină (da, organismul produce și melatonină).

AVERTIZARE: Nucile pot provoca alergii, așa că consultați mai întâi medicul pediatru și nu le oferi copilului dvs. dacă există un istoric al unei persoane alergice în familie.

OVAZ

Făina de ovăz, deși este utilizată pe scară largă de brazilieni la micul dejun, este, de asemenea, o sursă naturală de melatonină. Poate fi folosit în diverse rețete sănătoase și deserturi pentru cina celor mici.

Pentru cei care doresc să știe mai multe, am făcut o postare acum ceva vreme despre cele 12 alimente care îi ajută pe copii să adoarmă, faceți clic aici pentru a citi!

Iar pentru cei care au nevoie de ajutor în educarea, stabilirea granițelor și crearea unei rutine pentru copiii lor, trebuie doar să faceți clic aici. În acest link ofer un curs pentru mamici, utilizați cuponul BFMAEEMDIA pentru a beneficia de 70% reducere *

* promoție valabilă până la 30/11/2018

Saruturi si pana data viitoare.