15 Beneficiile gătitului cu copiii tăi

Gătitul cu copiii are multe avantaje pentru copii. Iată care sunt aceste avantaje și toate avantajele pe care le puteți avea în prepararea împreună.

Gătitul cu copiii dvs. nu face decât să vă avantajeze. Este o activitate divină care se face între mamă și copil care aduce numai beneficii. Vezi mai jos pentru unele dintre ele.

1. Creează amintiri

Asta știu din experiență. Mi-a plăcut să o împing pe mama în bucătărie. Îmi amintesc asta până astăzi. Prin urmare, susțin cu tărie acest tip de activitate pentru copii. În exterior, este extrem de util să știi să faci ceva în bucătărie. Nu vă faceți griji. Nu trebuie să fiți bucătar pentru a juca acest joc cu copiii.

2. Închide legătura

Puține lucruri creează mai multă interacțiune mamă-fiu și legături mai strânse precum gătitul. Este o perioadă în care poți să-ți înveți copilul, să ai grijă de el și să îi oferi ocazia să facă ceva cu tine pentru întreaga familie. Din experiența mea în viață și din experiența pe care am avut-o cu Thomas, gătitul împreună o aduce pe mama prea aproape de cea mică. Doar nu merită să aveți grijă de mizeria ein ...

3. Previne obezitatea copilăriei

Asociația American Heart a făcut cercetări cu privire la atitudinile care ajută la prevenirea obezității din copilărie și adolescență. Unul este să gătești cu copiii tăi, să cumperi mâncarea și să le pregătești împreună.

4. Încurajează alimentația sănătoasă

Când gătești cu copiii, poți învăța și exprima importanța alimentației sănătoase. Arătați cum legumele, frunzele și fructele se transformă într-o masă delicioasă și sănătoasă. Această lecție este ceva pe care îl va copia pentru tot restul vieții.

[Related]

5. Stima de sine

Gătind cu copiii, ei simt că te ajută și contribuie la întreaga familie. Acest lucru îi face să se simtă capabili să realizeze ceva de valoare pe care îl iubesc și, în consecință, îi ajută în respectul de sine. A avea respect de sine sănătos este una dintre cele mai bune metode de a-i proteja pe copii împotriva intimidării.

6. Mese în familie

Copiii care au obiceiul să gătească cu părinții, de asemenea, se așează adesea să ia mese cu întreaga familie mai des. Acesta este unul dintre cei mai mari factori pentru ca copiii să aibă greutăți puternice în familie. Este vorba despre mese de familie cu care vorbești și să urmărești zilele copiilor. Aici puteți vedea dacă ceva nu este în regulă și urmați-vă copilul îndeaproape zilnic.

7. Timpul de calitate

Când începi să gătești cu copiii, desfășori o activitate necesară în ziua ta. În același timp, petreci timp cu ei. Adică desfășori două activități: una utilă și una minunată pentru tine și întreaga familie. Iată un videoclip cu o rețetă pe care o fac întotdeauna cu Thomas și ce poți face cu micuțul tău:

8. Evitați televizorul

Nu știu cum e în casa ta. Dar în a mea când Thomas nu vine să mă ajute în bucătărie, își urmărește iPad-ul așteptând cina. Așadar, atunci când gătește cu mine, face o activitate mult mai bună decât vizionarea de iPad, TV sau jocul video. Acesta este momentul pentru a profita de această ocazie mai târziu, când va fi mai mare, va fi greu să le scoateți din fața televizorului sau a jocurilor video pentru a găti cu voi, nu-i așa?

9. Evitați mâncarea

Cu excepția cazului în care tu și familia ta avem obiceiuri alimentare proaste, de obicei atunci când copiii gătesc cu tine, ei tind să mănânce alimente mai sănătoase. La urma urmei, mănâncă acasă și depinde de dvs. să setați meniul și rețetele.

10. Ajută copilul greu de mâncat

Când un copil alege mâncare la magazinul alimentar, se pregătește și poate găti cu tine, are tendința de a fi mai deschis să experimenteze și să mănânce alimentele pe care le-ai făcut împreună. Deci, dacă sunteți o mamă care suferă pentru a oferi copilului dvs. alimente sănătoase sau pur și simplu pentru a-l face să mănânce, aceasta este o modalitate excelentă de a rezolva problema o dată pentru totdeauna.

11. Învață răbdare

Gătitul cu copilul este una dintre cele mai bune metode de a învăța răbdarea copiilor. Mai ales că astăzi aproape totul este la cerere. În bucătărie nu au nicio opțiune.

Așteptați ca apa să fiarbă, prăjitura să se coace și pastele să fie gata.

12. Aduce laolaltă copiii de toate vârstele

Gătitul este fără vârstă, toată lumea poate participa și se distrează. Acest lucru încurajează colaborarea între frați, apropie copiii și favorizează legăturile. Adică este o activitate minunată să faci o zi de joacă la tine acasă, de exemplu.

13. Învață diverse subiecte

Când copiii sunt în bucătărie folosesc chimie, matematică, lectură și încă învață conceptul de timp. Este practic o super-clasă!

14. vă ajută independența

Când copiii învață să gătească sau să facă un sandwich pe cont propriu, de exemplu, încep să aibă un sentiment mai mare de independență. Până la urmă, îți dorești un prim pas mai bun către independența ta decât să știi să te hrănești când vrei "> 15. Gătitul este o abilitate

Cititul, înotul, scrierea, vorbirea limbilor străine, conducerea unei mașini ... toate aceste lucruri sunt abilități pe care le învățăm de-a lungul vieții. Aptitudini pe care le alegem sau le învățăm din necesitate. Alimentația noastră este o necesitate și gătirea unei abilități de care toți trebuie să avem, cel puțin la nivelul de bază.

Sper sa te inspiri si sa incepi sa gatesti cu copiii tai din cand in cand. Am făcut un videoclip cu o rețetă ușoară pe care o fac cu Thomas, toți copiii care au mâncat până acum le-au plăcut. Faceți clic aici pentru a vedea!

Sper că v-a plăcut postarea și nu uitați să lăsați comentariile aici.

Saruturi si pana data viitoare.