14 semne că copilul tău devine un copil răsfățat

Cu toții putem identifica un spălat rasfatat pe locul de joacă. Dar puține mame pot vedea că își transformă copiii într-unul dintre acești copii. Vedeți dacă sunteți unul dintre ei.

Presupunând că crești un bătut răsfățat este al doilea lucru cel mai dificil în maternitate. Primul este creșterea unui copil fără a o strica. Creșterea unui copil fără a-i răsfăța este o întreprindere care necesită multă disciplină, putere de voință și dragoste. Trebuie să poți controla impulsul tău pentru a-ți proteja copilul de frustrări și a dori să faci totul pentru a-i face fericiți de fiecare dată. Dar, în timp ce aduceți tristețe sau frustrare acum copilului dvs. este unul dintre cele mai mari cadouri pe care i le puteți da.

Un copil răsfățat, pe lângă faptul că devine un mic monstru pe care majoritatea oamenilor vor să-l evite, este de asemenea lipsit de învățături importante. După cum urmează:

[YouTube]

1. Știi să te aștepți

Una dintre marile formule de succes în viață este să știi să aștepți. (Iată un post detaliat pe această temă) Acest lucru este dovedit de studii. Atunci când satisfaceți imediat dorințele copilului dvs., îl privați să învețe această lecție care este atât de importantă pentru el.

2. Înțelegeți-vă limitele

Un brat rasfatat nu se limiteaza la nimic. Face ceea ce își dorește ori de câte ori vrea și se supune din ce în ce mai puțin. Un astfel de copil crede că, prin urmare, totul poate asuma riscuri inutile, deoarece majoritatea copiilor nu se tem de nimic. Acest lucru poate duce la consecințe catastrofale. Prin urmare, pentru siguranța propriului copil, el trebuie să aibă limite și un copil stricat nu le are.

Vezi și: Cum să stabilești granițele cu dragoste!

3. Viața socială sănătoasă

Un copil răsfățat vrea atenția tuturor și dorește ca toate dorințele ei să fie îndeplinite. Acest lucru face ca copilul sălăjean să fie o companie urâtă, deoarece nimeni nu îi place să fie comandat toată ziua. Drept urmare, un zgârcit răsfățat are dificultăți în a face și mai ales menținerea prieteniei.

4. Empatie

Un copil răsfățat tinde să fie egoist. Prin urmare, ea nu se gândește sau are dificultăți în a se gândi la ceilalți și aproape niciodată nu va putea să se pună în pantofii altora. Pe scurt, un zgârcit răsfățat va avea mai multe dificultăți în empatizare.

5. Tratează-te cu sentimentele tale

Când un copil este răsfățat, nu se confruntă cu sentimente de tristețe sau frustrare. La urma urmei, părinții lui fac tot ce pot pentru a-l evita. Chiar și pentru că atunci când un copil își îndeplinește toate dorințele la timp nu pentru că este trist sau frustrat. Un copil care nu are ocazia să facă față acestor sentimente dificile va avea dificultăți atunci când viața îl pune în mod inevitabil în această situație. Atunci când un copil învață să facă față sentimentelor sale, va ști să se descurce cu ascensiunile și coborâșurile vieții și va ști că este suficient de puternic pentru a face față acestor faze și a merge mai departe.

6. Au motivație

Un zgariat rasfatat are tot ce isi doreste cand il doreste usor. Ea este obișnuită cu ea. Dar viața nu este așa, așa cum știm cu toții. Un astfel de copil va avea de suferit pentru a învăța să lupte pentru a-și obține lucrurile. Va fi un copil nemotivat, care nu va înțelege că trebuie să lupte în viață pentru a-și atinge obiectivele și nu va avea puterea de a face acest lucru. De ce ">

„Răsăritul este soluția rapidă care îți rezolvă problema la fața locului. Dar asta provoacă mult mai multe probleme pentru viitorul copilului tău. ”- Bianca Arcangeli

Dacă copilul tău are mai mult de 3 ani, uită-te la semnele de mai jos pentru a vedea dacă copilul tău devine un zgârcit. Sfat: fii sincer și sincer în a analiza dacă semnele există. Nu servește să știi semnele dacă nu vrei să vezi.

1. Faceți tot ce vrea

Jucării, mâncare specială și orice vrea. Doar o mulțumire și cedezi.

2.Deseori stârnește acasă și pe stradă.

Tantrum despre motivul pentru care ceva important pentru el sau de ce sunt foarte tristi este normal, dar atunci când începe să facă scandal pentru orice și tot ceea ce ai, ai o problemă.

3.Nu este niciodată mulțumit

Își dorește întotdeauna o jucărie în plus sau jucăria cu care prietenul său se joacă și nu a lor. O lasă totul și de fiecare dată vrea ceva diferit? Acesta este un semn sigur că s-ar putea ca copilul tău să devină un zgârcit.

4.Nu vrea niciodată să ajute

Un copil în jurul vârstei de 4 ani ar trebui să-și arate deja interesul de a începe să ajute în casă, cum ar fi să-și aranjeze jucăriile sau camera și să-și arate mulțumirea de a putea face acest lucru singur și de a ajuta.

5.Vrea să controleze atât copiii, cât și adulții.

Un copil răsfățat îi place să stăpânească totul în jurul lui. Noi prietenii tăi, familia ta și chiar adulții.

6. Te face timid la intenție.

Se întâmplă accidente, iar copiii vor fi copii, dar când copilul începe să te facă timid în scopul de a atrage atenția este greșit.

7.Nu îi place să împărtășească

Sunt împotriva copiilor care trebuie să-l împrumute tot timpul. (Iată un link care explică mai bine de ce cred că fiul meu nu trebuie să împrumute tot timpul.) Dar dacă micuțul tău nu este dispus să joace în grupuri, acesta poate fi un semn rău.

8. El o ignoră

Indiferent de orice trebuie să-l respecte copilul. Ignorarea mamei cuiva nu este ceva care ar trebui să fie acceptabil.

9. Trebuie să o implori să facă lucruri

De fiecare dată când ai nevoie de copilul tău pentru a face ceva, trebuie să șantajezi, să răsplătești sau să cerșești "> 10. Nu faci decât amenințări cu pedeapsa goală

Dacă copilul tău face ceva greșit și spui că vei fi întemeiat, fă acest lucru. Dacă nu respectați pedeapsa mai devreme sau mai târziu, copilul dvs. va realiza acest lucru și amenințările dvs. nu vor mai funcționa.

11. Nu respectați regulile

Astăzi poate, nu mâine. Astăzi doarme la 8 mâine poate dormi la 10 pentru că ești obosit. Știu că poate fi obositor, dar respectarea regulilor învață copilul tău ce sunt.

12. Dăruiești multe cadouri copiilor tăi

Înțeleg ca nimeni, dorința de a da totul copilului tău. Dar când îți completezi copilul cu cadouri, el nu poate da valoare ceea ce are deja. În plus, el apreciază mai mult aspectele decât relațiile și experiențele.

13. El vă întrerupe conversațiile

Fiecare copil întrerupe vorbirea de mână când este mic. Întrebarea este ce faci. Trebuie să-l înveți că toată lumea ar trebui să aștepte rândul lor să vorbească. Dar nu uitați că regula este valabilă și pentru asta. Deci, în loc de asta, adulții trebuie să asculte și ei.

14. Fiul său conduce întreaga familie

El decide unde vei mânca, el decide ce se va întâmpla la televizor. Casa ta este o dictatură impusă copilului tău și nu o democrație în care fiecare are rândul lor.

Vezi și: Chestion: copilul tău devine un copil răsfățat ">