13 Motive pentru care femeile sunt mai bune decât bărbații

Ziua femeilor fericite!

Astăzi este ziua perfectă pentru a lămuri de ce suntem atât de mai buni decât bărbații. Desigur, fiecare femeie știa deja asta. La urma urmei, este foarte clar în viața de zi cu zi. Dar mai jos o dovedim prin A + B:

1) Învățăm mai bine

Așa este, un studiu din Columbia și Georgia dovedește că femeile au un mod mai bun de a învăța decât bărbații. Ei bine, suntem mai atenți, flexibili și mai organizați.

2) Suntem mai deștepți

Conform unui studiu IQ din întreaga lume, femeile au un IQ mai mare decât bărbații. Cercetarea a fost realizată în Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Argentina, Estonia și Europa.

3) Suntem mai curați

Un studiu al colegiului din San Diego în birourile americane a dovedit că birourile pentru bărbați aveau mai mulți germeni decât birourile femeilor. Au în medie 10% până la 20% mai multe bacterii. Oamenii de știință spun că acest lucru se datorează faptului că bărbații sunt adesea mai puțin igienici.

4) Facem interviuri mai bune

Un nou studiu realizat de la Universitatea din Ontario a dovedit că femeile fac față stresului unui interviu mai bine decât bărbații. Înainte am fost mai nervoși, dar rezultatul este mai bine pregătit și, astfel, de fapt, vom primi mai bine la interviu.

5) Evoluăm pentru a fi din ce în ce mai frumoși

Un studiu recent arată că femeile devin din ce în ce mai frumoase odată cu evoluția speciei. În timp ce bărbații rămân la fel.

6) Supraviețuim din nou accidente auto

Un fapt trist, dar adevărat, bărbații au mai multe șanse de a muri într-un accident de mașină decât femeile. Acest studiu a fost realizat de Universitatea Carnegie Mellon. Adică bărbații ar trebui să înceteze să se plângă când vorbim despre faptul că nu alergăm atât de mult pe drum.

7) Suntem mai buni la căutarea ajutorului

Un sondaj efectuat la 2.000 de oameni a descoperit că 53% dintre femei vorbesc cu prietenii lor despre problemele lor. Cu toate acestea, doar 29% dintre bărbați fac același lucru.

8) Terminăm din nou învățământul superior

Potrivit Inep, femeile absolvă mai mult decât bărbații la facultate. În ultimul an al deceniului, din 6 milioane de studii, 3, 4 milioane erau femei și 2, 7 milioane bărbați.

9) Mâncăm mai bine

Un sondaj realizat la peste 14.000 de oameni, realizat de Universitatea din Minnesota, arată că femeile aleg alimente mult mai sănătoase decât bărbații. Adică nimeni altcineva nu se poate plânge de chocolatinho nostru după-amiaza, ok ">

10) Avem cel mai puternic sistem de imunitate

Din cauza estrogenului, sistemele noastre imunitare sunt mai puternice atunci când combat infecțiile. Acest lucru se datorează faptului că estrogenul combate o enzimă care, de obicei, descompune prima apărare a organismului nostru împotriva bacteriilor și virusurilor.

11) Trăim mai mult

În populația de peste 100 de ani, 85% dintre persoane sunt femei. În medie, femeile trăiesc cu 5 până la 10 ani mai mult decât bărbații.

12) Femeile sunt mai bine sefi

Aici există controverse, dar femeile tind să fie șefi mai buni. Din următoarele motive:

  • Sensibilitate mai mare
  • Ascultă mai multe
  • Au o capacitate mai mare de a găsi soluții
  • Aveți o empatie mai mare
  • Pentru că îți place să înveți
  • Pentru că pot îndeplini mai multe sarcini simultan

13) Investim mai bine

Un studiu realizat pe 100.000 de portofolii a arătat că femeile au dus la o creștere de 18% a investițiilor, în timp ce bărbații obțin doar o creștere de 11% pe an. Acest lucru se datorează faptului că femeile tind să fie mai atente și să gândească pe termen mai lung decât bărbații.

Din aceste și multe alte motive, merităm o zi proprie. Ziua femeilor fericite!

Sursa: Cosmopolitan