12 alimente care vă ajută copilul să doarmă

Există unele alimente calmante și altele care oferă mai multă energie. Suntem exact ceea ce mâncăm. Acest lucru se aplică în special copiilor, care au un corp delicat și simt mai ușor efectele alimentelor.

Este o acțiune și o reacție simplă.

Așadar, pentru a ajuta rutina copiilor tăi, am sortat cele 12 alimente care vor calma, vor ajuta copilul să adoarmă mai ușor și să aibă o noapte liniștită și liniștită ...

1.Mel

Mierea conține glucoză, care, atunci când este ingerat, spune creierului tău să înceteze să producă Orexină. Orexina este un produs chimic responsabil pentru vigilența noastră. Glicemia din miere crește și nivelul de insulină din sânge, ceea ce face ca triptofanul să intre mai ușor în creier. Dar nu trebuie să exagerați doar o linguriță este mai mult decât suficientă.

Avertisment: copiii sub 1 an nu ar trebui să consume niciun fel de miere. Pentru a afla mai multe, faceți clic aici!

2.Banana

Magneziul și potasiul prezente în banane funcționează ca relaxante musculare. În plus, vitamina B6 din fructe ajută la convertirea triptofanului în serotonină, care îmbunătățește și mai mult relaxarea corpului. Copiii de afară adoră ...

3.Leite

Toată lumea știe că puțin lapte fierbinte ajută pe oricine să adoarmă. Explicația este în calciu. Calciul ajută creierul să folosească triptofan pentru a produce melatonină care este declanșatorul somnului. În plus, calciul ajută la reglarea mișcării musculare.

4.Nozes

Nucile sunt o sursă de triptofan, care ajută creierul să producă serotonină și melatonină. Ambii hormoni care au ajutat la reglarea ceasului intern al corpului. În plus, nucile conțin și melatonină în sine, ceea ce vă ajută în continuare să adormiți repede.

5.Amêndoas

Migdalele sunt bogate în magneziu, un mineral necesar pentru un somn liniștit.

6.Aveia

Deși făina de ovăz este folosită pe scară largă pentru micul dejun, la fel ca mierea, îți crește nivelul de zahăr din sânge în mod natural, ceea ce îți oferă un somn. La fel ca nucile, ovăzul este și o sursă de melatonină.

7. Pâine integrală

Pâinea brună și orice alt carbohidrat complex funcționează la fel ca ovăzul. Îți cresc nivelul glicemiei, ceea ce la rândul tău duce la producerea insulinei și, în final, te lasă cu un somn delicios. Căci insulina ajută foarte mult în acțiunea triptofanului în creier. Acesta este motivul pentru care persoanele cu glicemie scăzută trăiesc puțin moale.

8.Cerejas

Cireșele sunt, de asemenea, o sursă naturală de melatonină și atunci când sunt consumate în mod regulat ajută ciclul somnului.

9.Hommus

Dacă de multe ori copilul tău se trezește flămând noaptea, consumul de hommus tinde să rezolve problema.

Acest lucru se întâmplă de obicei, deoarece nu consumă cantitatea necesară de calorii în timpul zilei. În plus, hommus este, de asemenea, o mare sursă de triptofan.

10.Couve

Varza este plină de calciu, care ajută creierul să transforme triptofanul în melatonină. O altă opțiune bună este spanacul.

11. Ciocolată pe jumătate amar

Știu că le este mai greu copiilor să le placă acest tip de ciocolată. Dar dacă copilul tău îi place, ciocolata neagră, spre deosebire de ciocolata cu lapte stimulantă, conține serotonină care relaxează corpul și mintea.

12. Salată

Salata conține lactucariu care are efecte sedative care ajută la relaxarea și apelul la somn.

Rezumând mamele, la cină pentru o bucată de pâine integrală se adaugă varză, se desertează o banană cu un pic de nucă măcinată și se termină o ceașcă de lapte cald cu o linguriță de miere înainte de culcare și se așează totul ...

Acum serios! Sper sa va ajute noaptea, noapte buna si sa ne vedem data viitoare ????

Nu pierdeți pe canalul YouTube de Ziua Mamei! Ușor și rapid de făcut, este distractiv pentru copiii tăi! Faceți clic și urmăriți videoclipul!

Sursa: Good HouseKeeeping; Mâncare bună; Reader's Digest

[Looklink - Vitrina Widget # 96452 ​​- ÎNCEPE…

... END]