11 semne de dezlegare într-un mod diferit

Când ar trebui să încep defragmentarea? Fiul meu este gata încă? Care sunt semnele de desfășurare? Calmează-te! Uită-te la sfaturile de mai jos și pune-ți întrebări.

Știți care sunt semnele de desfășurare? Fiul meu este gata? Bine, au venit cei doi ani, așa că primii lucruri pe care oamenii le spun este: „Uau! Încă poartă scutec! Nu-l poți scoate?

Prieten Affff ...

Ei bine, primul lucru pe care trebuie să-l spun este:

Dezlănțuirea nu este o competiție. Nu contează dacă copilul tău va fi gata până la vârsta de unu sau trei ani. Nu te face o mamă mai bună sau mai rea. Ceea ce te face o mamă mai rea este să-ți forțezi copilul să facă ceva care încă nu este pregătit ...

Deci, atenție! Gândește-te cine contează, nu comentarii de la persoane sau persoane care nu te interesează niciodată. Uneori, acești indivizi nu sunt nici măcar mame ...

Acestea fiind spuse, urmați semnele că copilul dvs. este gata să se bucure de el. Nu țin cont de cele mai subtile avertismente aici, întrucât pentru mine momentul de desfășurare trebuie să fie ceva clar și nu ceva cu indicații atât de subtile. Dacă aștepți până în acel moment, vei vedea cât de ușor este să faci plăcere și fără traume majore pentru nimeni.

Semnele plăcerii:

 1. Ține scutecul oprit. În momentul punerii scutecului, el cere să decoleze sau încearcă să ia cu mâna.
 2. Cereți să vă schimbați după ce faceți pipi sau cântăriți. Se deranjează cu scutecul umed sau cu scutecul complet și cere să fie schimbat.
 3. El începe să o însoțească în baie.
 4. Arată interesul pentru oală sau toaletă sau lenjerie (sau chiloți).
 5. Vă invită să faceți pipi sau să vă jucați.
 6. Cunoașteți diferența dintre pipi și poop.
 7. Nu-i frică de olă sau de privat.
 8. Poate coborî și ridica singur pantalonii.
 9. Faceți intestinul să funcționeze în același timp. Aici trebuie să fac un avertisment. Cunoaște-ți familia. Niciodată nu mi-a exclus intestinul, așa că, atunci când am decis că Thomas ar trebui să facă dezlegarea sau să ignorăm acest semn. Pentru că dacă este la fel ca mine, nu se va întâmpla niciodată.
 10. Poate urma comenzi de bază. De exemplu: „Scoateți suzeta de pe podea” sau „Returnați cartea pe masă”
 11. Se menține uscat timp de 2 sau 3 ore.

Nu numai că copilul dă semne de sănătate, la fel și tu. Așa că pregătește-te pentru:

 • Ștergeți o mulțime de pipi fără să vă înșelați;
 • Întotdeauna încurajează și te felicită;
 • Valorizați întotdeauna realizările mici. De exemplu, îl ținea pe pipă până ajunse la o baie îndepărtată;
 • Amintește-ți să mergi din când în când la baie. La început, eram deasupra lui Thomas la fiecare 30 de minute;
 • Cereți ajutor de la școală sau de zi;
 • Niciodată, niciodată, nu se luptă niciodată pentru că zăbovește în baie sau luptă dacă îi lipsește scopul (acest sfat merge pentru băieți);
 • Nu-l împinge să plece curând
 • Faceți această fază pozitivă și nu negativă și înfricoșătoare. Caută întotdeauna ceva bun de complimentat.
 • Arată-mi cum să fac pipi. Tatăl pentru băieți și mama pentru fete. Acest lucru ajută, deoarece copilul vrea să imite tatăl și mama.

Ei bine, asta e că mămicile se gândesc bine dacă ești pregătit și și micuții tăi. Dar dacă nu puteți face prima dată, relaxați-vă și încercați din nou peste câteva luni. Nu este nevoie să fiți frustrați.

Saruturi si pana data viitoare