10 sfaturi pentru copilul tău să nu mănânci bomboane

Biscuiti, bomboane, inghetata, ciocolata ... Doar face-ti un prost ca exista fiul tau cu niste bomboane in gura. Restul lumii nici nu ajută. Este în supermarketul de lângă casierie, chiar până la ei, la poștă, în farmacie oriunde dulciurile sunt acolo! Dar cum să-ți faci copilul să nu mănânce bomboane?

Trebuie să-l fac pe fiul meu să nu mănânce bomboane. Și asta are un motiv. Eram obez. Gândește-te 100 de kilograme, mărimea XG și numărul 48. Astăzi, cântăresc 63 de kilograme, folosesc P (îmi place să spun asta în magazine!) Și numărul 38. Deci, știu foarte bine ce înseamnă să mergi la cumpărături pentru haine și să aud vânzătorul spunând că Este cel mai mare din magazin. Știu cum este să fii „cel mai bun prieten” al tuturor băieților și să fii hărțuit chiar și de „prietenii” din spate…

Nu vreau asta pentru Thomas. Desigur, asta este și rău pentru sănătatea lui și acesta este un motiv foarte puternic pentru a-ți împiedica copilul să mănânce bomboane. Dar eu trebuie să fiu sincer, ceea ce mă freacă cu adevărat sunt motivele sociale.

De aceea, îți fac cina în fiecare zi urmând regula culorilor (înțelegeți ce este aici!). Acasă, nu are nimic industrializat sau gata pregătit și are o grămadă imensă de fructe. De asemenea, sportul este lucrul meu preferat la Thomas. Fac acest lucru punând un exemplu și oferind orice tip de joc sportiv posibil.

Oricum, pentru a preveni obezitatea este întotdeauna bine să faceți copilul dvs. să nu mănânce dulce. Evitarea zahărului și obișnuirea copilului fără, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru asta. Iată nouă sfaturi despre cum să faceți acest lucru:

1. Scoateți zahărul ascuns din casă

Nu are nici un rost să dispară cu toate dulciurile din casă și să lase alimente care pretind că sunt sănătoase, dar sunt pline de zahăr acolo. Multe baruri, sucuri și cereale au zahăr. Așadar, citiți etichetele de pe alimentele pe care le consumă familia dvs. și încetați să cumpărați tot ceea ce are zahăr. Încercați să utilizați cât mai puțin sau cât mai puțin orice lucru industrializat în mesele familiei. Consumul mai puțin de zahăr vă va ajuta copilul să nu mănânce bomboane în afara casei.

2. Regândiți băuturile

Apa este cea mai bună opțiune pentru copilul tău, sucul are multă fructoză și puțină fibră (explic mai multe în această postare!). Soda, pentru mine, este o crimă de a da copiilor. Nu au nevoie de ea ... Cu cât vor cunoaște mai târziu soda. Dă apă!

3. Lasă fructele cu mâna

Când ne este foame, primul lucru pe care îl gândim să mâncăm este ceva ce ne place. Mă gândesc la cheeseburger și cartofi prăjiți. Adică nu lăsați copilul să-ți fie foame, altfel are tendința spre cel mai suculent și cel mai greșit posibil ca dulciuri. Pentru a evita acest lucru, lăsați fructele la îndemână, curate și undeva ușor de cules. Numai dacă faceți acest lucru, copilul dvs. este mai probabil să-i fie foame dacă le este foame. La urma urmei, este ușor. Avantajul junk-ului pe care îl mâncăm este că sunt practice și rapide de mâncat. Asa ca da acelasi avantaj fructelor si nu lasa copilul sa nu manance bomboane in timpul foamei.

4. Fructele sunt desert

Fructele sunt și au fost întotdeauna desertul ideal. Dacă copilul tău este un copil, învață-l deja. Dacă copilul tău este mai mare, învață-l acum. Nu mai da bomboane de desert. Dulce este ceva de mâncat rar. Fructele sunt desertul potrivit și ideal. Fără zahăr și fără suplimente.

Apropo, când introduci fructe copilului tău, nu adaugă niciodată zahăr. Nu trebuie și este calea potrivită pentru el de a pune zahăr în tot când va crește. Evadati zaharul. Oricine este demerara, organic sau orice altceva.

5. Încheie cultura recompenselor

„Dacă mănânci tot, îți voi oferi ciocolată pentru desert.” Sau „Dacă te comporți vei avea înghețată pentru desert.” Uau, cât de ușor este să folosești! De fapt, cultura dulcii este o recompensă, iar soluția la tristețe își are rădăcina în noi.

„Este trist”>

6. Scoate bomboanele din vederea ta și ajunge

Există o zicală americană: „din vedere, din vedere”, traducerea „din vedere, din vedere”. Adică micuțul tău nu va avea chef să mănânce bomboane dacă nu va vedea tot timpul. Așa că scoate-l din vedere și pune-l într-un dulap înalt. Cunoașteți acele locuri unde vă gândiți doar să vă leneviți? Deci, este acolo. Deci nici nu veți dori să vă deranjați să o ridicați.

7. Pune un exemplu

Nu are niciun rost să-i spui copilului tău să nu mănânce bomboane și să-l vadă pe Nutella. Știu că este delicios, dar va urma orice vei face. Deci faceți lucrurile corecte. Te va face numai bine. Dacă aveți nevoie să mâncați, mâncați ascunși.

8. Mergi lent

Faceți modificări în mod constant și lent. La urma urmei, trebuie să vă adaptați și lor. O schimbare pe săptămână este ideală. În 30 de zile, vei schimba totul și apoi te vei concentra doar pe întreținere.

9. Nu fi 100% restrictiv

Ești la o petrecere, lasă-ți copilul să mănânce orice vrea. Nu are niciun rost să-l dorești să nu mănânce când are bomboane peste tot. De fapt, aș merge mai departe, nu mi-aș da niciodată ideea că bomboanele sunt interzise și că nu poate mânca niciodată bomboane. În felul acesta, îți încurajezi copilul să mănânce cât mai multe bomboane atunci când pleci sau când nu te uiți. Nu uitați, tot ce este interzis este mai bun ...

Deci, nu legați dulce sentimentul de interzis sau premium în zilele speciale. Ideea este că el va fi atât de obișnuit să mănânce alimente sănătoase încât să nu acorde prea multă atenție dulciurilor. Cu cât crezi mai mult pentru copilul tău să nu mănânce bomboane, cu atât mai mult își va dori.

10. Dă bomboane ușoare

Când mergeți la o delicioasă sau decideți să mâncați înghețată, de exemplu. Nu comandați ceva plin de topping-uri, marshmallow și firimituri. Preferați bomboanele mai ușoare precum înghețata de fructe sau brigadașii simpli. Este un alt mod pentru el de a se obișnui cu bomboanele mai puțin zaharoase, bogate în calorii.

[Related]

Treptat, copilul dvs. va prefera alegerile sănătoase. Pur și simplu pentru că va găsi bomboane foarte dulci și greață. Dar bucurați-vă și explicați-i de ce ar trebui să evite dulciurile. Fără zahăr, se va simți mai energic și într-o dispoziție mai stabilă. Absența dulciurilor îl va face o persoană mai fericită.

Sper că v-a plăcut postarea și că, cu aceste sfaturi, voi și copiii dvs. sunteți mai sănătoși și mai fericiți în fiecare zi.

O săptămână minunată tuturor. Saruturi si pana data viitoare.