10 sfaturi pentru ca copilul tău să mănânce mai bine

Unii copii le este mai dificil să mănânce. Multe dintre ele nu le plac legumele, iar altele mănâncă puțin. Cu toate acestea, unele atitudini parentale pot ajuta în acest demers. Verificați-l și faceți-vă copilul să mănânce mai bine.

Cum să-ți faci copilul să mănânce mai bine? Aceasta este una dintre cele mai mari îndoieli pentru mame. Primul sfat este imbatabil.

Oferiți numai alimente sănătoase copilului dvs. de la naștere. Ideea aici este că copilul tău nu știe decât arome sănătoase pe care le va mânca sănătos. La urma urmei, nu se naște știind gustul burgerului sau al chipsurilor. tu ești cel care îi prezintă sau nu aceste arome.

Dacă nu știe ciocolată, nu va lipsi să nu mănânce. Dar, desigur, fiecare dintre noi are preferințe. Așadar, copilului tău nu îi place broccoli, dar poate îi place varza sau spanacul. Spre deosebire de ceea ce predică glumele și desenele animate, copiii nu se nasc cu o preconcepție a legumelor. Acest lucru este creat de-a lungul timpului.

Un alt sfat grozav este să scapi de șervețele tocate la mijlocul zilei. Deci, dacă arunci o grămadă de gustări în jurul casei, la înălțimea copilului sau a bomboanelor. Merge în mod natural după zahăr și lucrurile cu valoare nutritivă zero. Deci, la ora mesei, copilul nu vrea să mănânce. Fie pentru că nu îi este foame, fie pentru că pur și simplu preferă să aștepte și să ia gustări mai târziu. Copilul tău este mult mai inteligent decât tine. Poți să crezi asta.

Am făcut-o!

În videoclipul de mai jos vă dau câteva sfaturi despre cum să vă ajutați copilul să mănânce mai bine și să aibă o dietă sănătoasă. Și vorbesc aceste sfaturi cu mulțumire Domnului. Ei bine, acord o atenție deosebită hrănirii copilului meu de când eram obez, iar tatăl său este încă azi. Fiul meu să cred că refuză să mănânce lapte Toddyinho și Danoninho. Trebuie să spun asta! Foarte mândru de mica mea ființă!

Asigurați-vă că vă abonați la canal făcând clic pe butonul roșu de mai sus. Permiteți-mi să vă comentez spunându-vă care este cea mai mare dificultate a dvs. pentru a-l hrăni pe cel mic.

Saruturi si pana data viitoare