10 sfaturi pentru organizarea unei mese pentru petrecerea copiilor

Organizarea unei mese pentru petrecerea copiilor poate fi ușoară dacă urmați aceste sfaturi. Urmăriți postarea și stabiliți o masă frumoasă de ziua de naștere pentru copiii dvs. cu liniște sufletească.

Organizarea unei mese pentru petrecerea copiilor pare ușoară când vezi toate fotografiile tabelelor de inspirație pe internet. Dar nu este cazul mamelor de prima dată și fără experiență. Așadar, împreună cu Myca Gutierrez da Mia și Maria am început o serie de videoclipuri acolo pe canalul Youtube pentru a da sfaturi despre tot ce țin de petrecerea copiilor.

De asemenea, am decis să completez aici cu câteva sfaturi pe care le-am stabilit cu ea. Până la urmă poți fi sigur că vei pleca de aici cu multe informații pentru a face o petrecere uimitoare pentru micuțul tău.

Să începem cu masa, deoarece aceasta este una dintre cele mai importante părți ale petrecerii copiilor și mai complicată de realizat. Haideți să obținem sfaturile:

[Related]

Setați Tema și Culorile

Tema este primul lucru pe care trebuie să-l definiți atunci când începeți să organizați masa de petreceri pentru copii. Totul depinde de temă: invitația, baloanele, suvenirul și bineînțeles masa. Iată câteva sfaturi de culoare standard pentru unele teme de petrecere pentru copii:

  • Petrecerea cu copii pirat: roșu, negru, alb și un strop de galben
  • Petrolul Canin Patrol pentru copii: albastru și roșu
  • Unicorn Tema Petrecere pentru copii: roz, galben și albastru - toate în culori pastelate
  • Partidul tematic Avengers: Albastru, Negru, Roșu
  • Petrecere pentru copii cu temă Hulk: verde, violet și negru
  • Moana Tema Petrecere pentru copii: albastru, verde și alb

Vezi aici sunt doar sugestii de palete de culori. Desigur, atunci când alegeți, puteți alege orice doriți, dar încercați să vă coordonați cu culorile personajelor. În plus, trebuie să urmați întotdeauna această alegere de culori pe care ați ales-o în orice, chiar și bomboane. Știu că sună ușor, dar nu este întotdeauna. Puteți merge la magazinele pentru petreceri pentru copii și puteți găsi o mulțime de lucruri interesante în alte culori și nu le puteți găsi pe cele de care aveți nevoie sau chiar puteți găsi glume care nu respectă tema. Așa că faceți o regulă să urmați tema și niciodată să nu amestecați niciodată temele. Du-te pentru mine am făcut deja această greșeală și nu merge.

# Sfat: Urmați paleta de culori chiar și pe tort și bomboane. Nu așezați o bomboană întunecată pe o masă ușoară. Soluția este să înfășurați bomboanele în cofetărie care se potrivesc cu culorile mesei sau să treceți bomboane care nu se potrivesc doar în tăvi.

Găsiți obiectele

Nu știu dacă asta este o veste pentru toată lumea sau doar pentru mine. Dar am descoperit anul acesta că există locuri unde puteți închiria articole de decor de orice temă. De la fotbal și MMA la Star Wars și unicorni. Există toate păpușile Moana, eroi, ornamente de circ, păpuși, mobilier și chiar tacamuri care arată perfect pe masa ta. Îmi place Pop Mobile care are orice temă, locul care m-a impresionat. Oricum, în aceste locuri puteți pune laolaltă petreceri frumoase, fără a fi nevoie să cumpărați o piesă dacă doriți. Ceea ce este minunat, așa că în fiecare an poți face totul altfel. Detaliu: Încă livrează acasă și îl scot. Pur și simplu frumos ...

Tabel Tabel

Mai întâi definiți ce tip de tabel doriți să creați. O compoziție de elemente, o masă simplă mare sau mai multe tabele mici. Voi da exemple de mai jos și descrierile:

O masă mare și simplă: acest model de petrecere este mai vechi. În cazul în care mamele au făcut doar o masă și au acoperit-o cu bomboane. Adică este masa copilăriei mele. Odată cu companiile de închiriere, amenajarea de mese a devenit ceva mai complex, întrucât avem la dispoziție multe elemente frumoase de decorat. De asemenea, cred că poți să faci tot ce e mai bun din ambele lumi. Configurează o masă cu aceste bomboane mari și închirie o varietate de elemente frumoase pentru a o decora.

Tabel mediu într-o compoziție: O masă de 1, 80 până la 2 metri plus unele elemente auxiliare (cum ar fi coșuri, mese, blocuri, rafturi sau păpuși mari) este suficientă pentru maximum 80 de persoane. Da, dimensiunea mesei variază în funcție de numărul de invitați!

Mese mici: nu-mi plac compozițiile cu tabele foarte mici. Dar aceasta este și o altă opțiune care a fost folosită pe scară largă. Merge de la fiecare, dar nu sunt atât de modern.

Gândiți-vă adânc

Fundalul din spatele mesei va seta tonul pentru toate fotografiile dvs. și va completa tabelul. Deci, atenție la partea de jos. Un panou cu mai multe elemente sau un balon fabricat profesional arată întotdeauna bine. Nu încercați să montați panoul singur. Dacă nu știi cum să organizezi o masă de petrecere pentru copii singură, panoul de sală are nevoie de un profesionist. „Pentru mine o petrecere pentru copii are nevoie de un balon” - Myca Gutierrez.
În magazinele de închiriere găsiți și panouri pe care să le puneți în spatele mesei, cel puțin la Pop Mobile au avut unele minunate. Doar nu uitați de detalii sau măcar să închiriați elemente pentru a împodobi peretele din spatele mesei, dacă locul petrecerii are un fundal plictisitor sau urât.

Folosiți tehnica oglinzii

Aceasta este cea mai ușoară tehnică pentru o mamă începătoare să stabilească o masă pentru petreceri pentru copii. Ideea este simplă. Pui tortul la mijloc decora o parte și MIRROR exact aceeași decorație pe cealaltă parte. Păstrând echilibrul pe ambele părți. Fotografia de mai sus este un exemplu de aplicare a acestei tehnici.
Atunci când organizați o masă de petrecere pentru copii folosind această tehnică, trebuie să utilizați aceleași elemente pe ambele părți ale mesei. Pui aceeași cantitate de bomboane și aceeași înălțime.

Folosiți flori

Mulți oameni consideră că florile nu au loc atunci când organizează o masă de petrecere pentru copii. Dar pot da farmec, viață și mult parfum. Chiar cred că florile sunt elemente cochete. Ce petrecere care nu arată bine cu flori "> Tort în centru mereu #SQN

Atunci când stabilim o masă pentru petreceri pentru copii, primul lucru pe care îl facem este să așezăm tortul în centrul mesei. Astăzi, nu trebuie neapărat să faci acest lucru. Mulți oameni au pus tortul la o parte pentru a face fotografii diferite. Depinde de tine să decizi dacă vrei să urmezi acest nou moft sau să fii mai tradițional. Votez pentru tradițional, mai ales când nu aveți experiență, dar eu sunt eu ...

Mare mai întâi, mic mai târziu

Când observați tabelul începeți cu elementele mari și apoi evoluați către elementele mai mici. Asta pentru că puteți obține masa echilibrată și evitați ascunderea micilor detalii ale mesei, cum ar fi păpușile și dulciurile.

# Sfat: utilizați bandă dublă față verde 3M pentru lipici decorațiunile mesei sau pentru a plasa decorațiunile pe partea de jos. Această bandă este excelentă și nu lasă reziduuri și nu strică nimic. - Myca Gutierrez da Mia și Maria

În timp ce te îndepărtezi de masă, privește departe și fă o poză. În fotografii, din partea de sus și din față, veți putea privi masa în ansamblu. Astfel vedeți dacă fiecare element alcătuiește tot binele și dacă totul este în echilibru.

Planifică bomboanele

Există două tipuri de bomboane. Bomboanele cochete și frumoase făcute pentru a decora masa și dulciurile numite „roll up” cum ar fi brigadieri, săruturi, caju și așa mai departe. Bomboanele frumoase de masă trebuie comandate doar în cantitate suficientă pentru a decora uniform masa. Detaliu: Comanda pop-uri de tort sau acadele în numărul potrivit de copii la petrecere. Dacă unul dintre ei merge fără să se lupte și plânge mult cu siguranță.
O folosesc pe Maria Doceira la petrecerile mele, pentru că îmi plac dulciurile. Mi se pare lipsit de sens că ai dulciuri pe masă frumoase, dar oribile sau foarte dulci. Dacă este pe masă pentru mine, trebuie să fie bine. Tortul trebuie să fie umed și nu uscat, iar dulciurile nu pot fi pastă americană și zahăr pur.

Pentru ambalarea bomboanelor puteți comanda doar 4 sau cel mult 5 per persoană. În caz contrar, veți avea un rest foarte mare. 50% dintre ei trebuie să fie simplul brigadier, deoarece este favoritul tuturor. Dacă mai aveți dulciuri, le puteți congela și le puteți consuma încet. Îmi place Zuly Sweets, acestea sunt dulciurile pe care mama le-a folosit pentru petrecerile mele. Adică extrem de tradițional și delicios. De asemenea, cred că prețul este foarte corect. Este o doamnă extrem de sinceră care te ajută să alegi dulciurile și cantitățile potrivite pentru fiecare tip.

# Sfat: Fii atent la culorile bomboanelor. O petrecere cu temă pirată nu poate avea un bug în picioare, care este un trandafir dulce pe masă. Soluția în acest sens este să înfășurați o confecție cu o culoare care să se potrivească mai mult sau să treacă doar steagurile. În cazul meu, i-am cerut lui Zulu să-și înfigă degetele de la picioare în unt roșu.

[YouTube]

Ei bine oameni buni, acestea sunt sfaturile cele mai de bază pentru organizarea mesei frumoase de petrecere a copiilor pentru cei mici, indiferent de temă. Asigurați-vă că comentați mai jos sau lăsați întrebările dvs. aici în comentarii.