10 sfaturi pentru crearea unei date de succes a copilului

Sărbătorile încep acum și va fi întreaga lună de sărbătoare pentru copii și groază pentru părinți. Distracția copiilor de-a lungul lunii necesită creativitate și dăruire. Pentru călători, este mai ușor, dar pentru mamele care vor rămâne aici cu copiii, provocarea devine ceva mai mare.

O cale de ieșire este de a face întâlniri cu alți copii, astfel încât să se joace între ei. Mamele se pot transforma între ele, ceea ce oferă deja o odihnă, iar copiii văd prieteni de școală, de exemplu. Această idee nu este deloc revoluționară. Dar poate fi foarte obositor pentru mama primitoare.

Pe de altă parte, aceste întâlniri pot fi cu adevărat superbe atunci când sunt bine programate. De vreme ce „mama zilei” va trebui să-i țină pe copii distrați și într-un mediu sigur. Iată, așadar, câteva sfaturi care să te ajute să creezi data perfectă pentru copii și prieteni:

1.Setați locația

Important este să fie ușor pentru sosirea părinților sau a oaspeților responsabili. Unele opțiuni sunt:

 • În parc Aici, dacă ziua este drăguță, puteți face un picnic. Dar iarna ai un mare risc să fii foarte frig sau vânt.
 • Într-o librărie. Puteți spune povești, dar pregătiți-vă să terminați cumpărarea unor cărți.
 • Într-o bibliotecă de jucării. Câteva exemple sunt: ​​Mamusca, Unde este copilul sau Acolo în Franța Dar, din nou, te va costa mama invitată sau mamele. Este întotdeauna bine să-l lași setat, astfel încât să nu ai probleme mai târziu.
 • Acasă Această opțiune necesită mai multă pregătire pentru mama care va primi copiii. Dar este cea mai tradițională, deoarece este cea mai ușoară și mai confortabilă opțiune după părerea mea.

2. Setați ora de început și de sfârșit.

Pentru a-ți face viața mai ușoară. Setați întotdeauna ora de început și de sfârșit pentru întâlnire. Mai ales dacă se va întâmpla la locul tău. Perioada ideală este de o oră și jumătate la două ore.

Verificați la ora la care plecarea sau sosirea nu se potrivesc cu orele maxime de trafic. Un timp care îmi place foarte mult este de la 2:30 la 4:30 sau cam așa ceva. Așadar, după masa de prânz, copiii care dorm după-amiază au timp să-și ia somnul și nimeni nu iese pe carvery sau cu traficul de la 18:00.

Desigur, această dată este o sugestie, fiecare grup de mame are timpul lor preferat.

Alegeți când copilul dvs. va fi cel mai sociabil. Nu are rost să facem o întâlnire de glumă dimineața, dacă în acest moment al zilei preferă să rămână peste el. Fiecare are un ritm, întâlnește-te cu fiul sau fiica ta înainte de a lua o programare. - Bianca Arcangeli

3. Limitați numărul de copii

Știu că dorința este de a invita 10 copii, până la urmă. #sqn Nu vreți să îmbrățișați lumea. Cinci-patru copii și mamele lor este un număr bun de început. În acest fel se pot distra singuri, devin confortabili și tu mamele se vor cunoaște mai bine. Apropo, pentru cei cărora le place, patru este numărul ideal pentru a juca un joc de blocare sau gaură, cât despre ">

5. Pregătește-ți copilul pentru a primi prieteni

Pare o prostie, dar copilul tău va primi prieteni la fel de mult ca tine. Să vezi că alți copii se plimbă în jurul casei tale și se joacă cu jucăriile lor pentru prima dată poate fi dificil pentru el. Apoi pregătește-l explicând ce se va întâmpla și chiar făcându-l să se joace și să repete. Cu cât este mai pregătit, cu atât este mai puțin rănit când va ajunge prietenii săi.

6. Țineți animalele de companie la distanță

Dacă aveți câine sau pisică. Pentru educație, păstrați-le de la locul de joacă, oricât de drăguțe ar fi. Venirea copiilor poate fi alergică sau se teme de câini. Să nu mai vorbim de mame.

7. Faceți aperitive simple

Unul dintre lucrurile bune despre reuniunile copiilor este că le eliberează mamele să vorbească între ele și să se relaxeze. Adică, dacă trebuie să-ți petreci ziua în bucătărie, întâlnirea pierde ceva distracție. Așa că mențineți aperitivele simple:

 • Fructe tocate
 • Caise uscate
 • Sandwich cu castraveți
 • Pat Morcov
 • Pâine cu brânză
 • tort
 • Ceai și cafea
 • apă
 • Pate și pâine prăjită
 • Vin dacă mamele beau (aveți grijă dacă nu beți, mai ales cu copiii în mașină !!!)

8. Fii pregătit

Scutece, batiste, tampoane de bumbac, benzi de păr, gheață, unele haine în plus și tricouri sunt întotdeauna bune pentru a fi la îndemână. La urma urmei cu acești mici este întotdeauna bine să fii mereu pregătit.

9. Planificați o activitate

Să-i lase să se joace liber este întotdeauna bine. Cu toate acestea, o activitate planificată este necesară dacă se plictisesc sau pentru a se lumina ziua. Iată câteva idei:

 • Personalizare tricouri
 • Talent Show
 • Momentul poveștii
 • Pictura cu degetul - trebuie să fie pregătită undeva pentru asta, iar mamele ar trebui să aducă haine care pot păta, astfel încât jocul să nu devină un stres
 • Vânătoarea alfabetului: aceasta este foarte simplă, pune 26 (sau doar folosește vocalele dacă preferi) frunze pe podea. Fiecare cu o scrisoare desenată și roagă-i pe copii să găsească un obiect în casă care începe cu acea scrisoare și îl așază pe foaie.

10. Distrează-te

Nu faci o petrecere la Blacktie, îți deschizi casa pentru ca unii copii să se joace timp de două ore. Așadar, distrează-te și tu, altfel vei ajunge să fii mai stresat decât înainte și vei ajunge să ai mai puține date ca asta mai târziu. Deci, cu cât este mai simplă și mai ușoară realizarea datei, cu atât veți dori să o repetați.

Noapte bună mami și ne vedem data viitoare!